Блејк Шелтон

Таг
3Вести

ГВЕН СТЕФАНИ И БЛЕЈК ШЕЛТОН СЕ ВЕНЧАА ПО ЧЕТИРИГОДИШНА ВРСКА

ГВЕН СТЕФАНИ СЕ СВРШИ СО КАНТРИ ПЕЈАЧОТ БЛЕЈК ШЕЛТОН ПО ТРИГОДИШНА ВРСКА