блек метал

Таг
4Вести

ГОСТИ ОД СРБИЈА И БУГАРИЈА НА КОНЦЕРТНАТА ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА „АМБРОЗ“ ВО СКОПЈЕ

ИЗВАДИВМЕ ЗВУК ШТО МОЖЕ ДА ИМ ПАРИРА НА ГОЛЕМИТЕ БЛЕК МЕТАЛ БЕНДОВИ – „АМБРОЗ“ ПРОМОВИРА НОВ АЛБУМ ПО ОСУМ ГОДИНИ ПАУЗА

ПОД ПРИТИСОК НА ЦРКВАТА ОТКАЖАН КОНЦЕРТОТ НА ПОЛСКИОТ МЕТАЛ БЕНД „БАТУШКА“ ВО БЕЛГРАД

ЛЕГЕНДАРНИОТ ШВЕДСКИ БЛЕК МЕТАЛ БЕНД „ВАТАИН“ ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ НА 12 МАЈ