Блек Пантер 2

Таг
4Вести

„МАРВЕЛ“ ГО ПРОМОВИРАШЕ „БЛЕК ПАНТЕР 2“ И НАЈАВИ ДВА НОВИ ФИЛМА „ОДМАЗДНИЦИ“

ПОЧНА ДА СЕ СНИМА „БЛЕК ПАНТЕР 2“

СНИМАЊЕТО НА „БЛЕК ПАНТЕР 2“ ПОЧНУВА ВО ЈУЛИ, НЕ СЕ ЗНАЕ КОЈ ЌЕ БИДЕ ВО НАСЛОВНАТА УЛОГА