блокирање

Таг
2Вести

СУД МУ ЗАБРАНИ НА ТРАМП ДА БЛОКИРА КОРИСНИЦИ НА ТВИТЕР КОИ ГО КРИТИКУВААТ

ФЕЈСБУК ЗАТВОРИЛ ПОЛА МИЛИЈАРДА ЛАЖНИ ПРОФИЛИ ЗА ТРИ МЕСЕЦИ