СО МАКЕДОНСКА ПРЕРАБОТКА НА „БЕЛА ЧАО“, БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР БОРИСОВ Ѝ ПРАЌА ПОДДРШКА НА МАКЕДОНИЈА