болница

Таг
6Вести

МАДОНА ВЕЛИ ДЕКА Е СРЕЌНА ШТО Е ЖИВА, ПЛАНИРА ДА ЈА ПОЧНЕ ТУРНЕЈАТА ВО ОКТОМВРИ

БОЛНИЦА, МОСТ И ГАЛЕРИЈА ВО КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБРО АРХИТЕКТОНСКО ДЕЛО

НАЈМАЛОТО РОДЕНО БЕБЕ НА СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ ОД БОЛНИЦА ПО 13 МЕСЕЦИ

ТАЈЛАНДСКА БОЛНИЦА НУДИ БЕЗБОЛНА ОПЕРАЦИЈА ЗА ИНСТАНТ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ

НАЈМАЛОТО МАШКО БЕБЕ НА СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ ОД БОЛНИЦА ОТКАКО СЕ РОДИ СО 268 ГРАМА