Бољшој

Таг
2Вести

МИ СЕ ИСПОЛНИ ДЕТСКИОТ СОН – БАЛЕРИНАТА СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА СЕ ВРАБОТИ ВО РУСКИ БОЉШОЈ

НА 16 ГОДИНИ ГО ЖИВЕАМ СОНOT – БАЛЕРИНАТА СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА НАСТАПИ ВО БОЉШОЈ