бомбашки напад

Таг
4Вести

АРИЈАНА ГРАНДЕ СЕ ВРАЌА ВО МАНЧЕСТЕР ДВЕ ГОДИНИ ПО ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД

БЕКАМОВИ ЈА ДОНИРААТ ОБЛЕКАТА ОД КРАЛСКАТА СВАДБА

БЕКАМ ИЗЛЕЗЕ ОД РЕДОТ НА КРАЛСКАТА СВАДБА ДА СЕ СЛИКА СО ТИНЕЈЏЕРКА КОЈА ГО ПРЕЖИВЕА НАПАДОТ ВО МАНЧЕСТЕР

НЕ ЗНАЕВ ДЕКА „КРЕНБЕРИС“ МУ ПОСВЕТИЛЕ ПЕСНА НА СИН МИ, КАЖА ТАТКОТО НА ЖРТВА НА БОМБАШКИ НАПАД