Бон Џови

Таг
3Вести

19-ГОДИШНАТА ЅВЕЗДА НА „ЧУДНИ НЕШТА“, МИЛИ БОБИ БРАУН, СЕ СВРШИ СО СИНОТ НА ЏОН БОН ЏОВИ

ПОЧИНА АЛЕК ЏОН САЧ, ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ НА „БОН ЏОВИ“

„БОН ЏОВИ“ И НИНА СИМОН ВЛЕГУВААТ ВО РОКЕНРОЛ КУЌАТА НА СЛАВНИТЕ