Бонг Јон-хо

Таг
2Вести

ПО „ПАРАЗИТ“, БОНГ ЈОН-ХО ЌЕ СНИМА НАУЧНА-ФАНТАСТИКА СО РОБЕРТ ПАТИНСОН

СЕРИЈАТА „ПАРАЗИТ“ ЌЕ НАВЛЕЗЕ ПОДЛАБОКО ВО ЛИКОВИТЕ И ДЕЈСТВОТО, МАРК РАФАЛО НАЈАВЕН ВО ГЛАВНА УЛОГА