Боно Вокс

Таг
2Вести

БОНО, ЕЏ И ДИЏЕЈОТ МАРТИН ГАРИКС ЈА СНИМИЈА ХИМНАТА НА ЕВРОПСКОТО ФУДБАЛСКО ПРВЕНСТВО (ВИДЕО)

НА БОНО МУ ОТКАЖА ГЛАСОТ ВО БЕРЛИН, НО ВЕЛИ НЕ Е НИШТО СЕРИОЗНО