Борис Брејча

Таг
2Вести

ОД МЕТАЛ ДО ТЕХНО – ТАКСИРАТ СЕ ВРАЌА ПО ЕДНА ГОДИНА ПАУЗА

ТАКСИРАТ ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА ЈА НОСИ СВЕТСКАТА ЅВЕЗДА НА ТЕХНОТО БОРИС БРЕЈЧА