Борјан Цанев

Таг
4Вести

ПРВИОТ ТРОМБОНИСТ НА ЊУЈОРШКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ГОСТУВА НА КОНЦЕРТОТ „РУСКА ИГРА“ ВО СКОПЈЕ

„БРАВО, МУЗИЧАРИ ОД МАКЕДОНИЈА“ – МЕДИУМИТЕ ВО КАЗАХСТАН ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ФИЛХАРМОНИЈАТА ГИ ОТВОРА 41. ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА МУЗИКА

ФИЛХАРМОНИЈАТА ЈА ПОЧНА НОВАТА СЕЗОНА СО ДОЗВОЛА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ