Борјан Зафировски

Таг
3Вести

ИДЕЈАТА МИ БЕШЕ ДА НАПРАВАМ НЕШТО ПОРАЗЛИЧНО, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ ЗАФИРОВСКИ ПО ПРЕМИЕРАТА НА „ЕФЕКТОТ НА СРЕЌА“

СИНЕДЕЈС ОТВОРА СО ПРЕМИЕРАТА НА БОРЈАН ЗАФИРОВСКИ И ПОБЕДНИКОТ ВО КАН

БИДЕТЕ СРЕЌНИ ЗА СЕБЕ, БОРЈАН ЗАФИРОВСКИ СНИМА ФИЛМ СО САШКО КОЦЕВ И ДЕЈАНА ПОПОСКА