ПО ЕПИЗОДАТА СО АКСЛ РОУЗ, „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ ГО ПОТВРДИ ВРАЌАЊЕТО НА КЛАСИЧНАТА ПОСТАВА