Брајово писмо

Таг
3Вести

ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА ИЗДАДЕ ТРИ АУДИОКНИГИ И ДОБИ ДЕВЕТ НОВИ КНИГИ СО БРАЈОВО ПИСМО

„ЛЕГО“ ЛАНСИРАШЕ КОЦКИ СО БРАЈОВО ПИСМО ЗА ДЕЦАТА СО ОШТЕТЕН ВИД

„ЛЕГО“ СОЗДАДЕ ПОСЕБНИ БРАЈОВИ КОЦКИ ЗА ДЕЦА СО ОШТЕТЕН ВИД