Бранденбуршка порта

Таг
2Вести

БРАНДЕНБУРШКАТА ПОРТА КРУНИСАНА СО ФОТОИНСТАЛАЦИЈА

СИМБОЛОТ НА ВОЈНАТА ВО СИРИЈА ПРЕТВОРЕН ВО ИНСТАЛАЦИЈА ВО БЕРЛИН