Бранка Катиќ

Таг
2Вести

ЖЕЛБАТА ЗА МОЌ НАД ЉУБОВТА КОН СИНОТ ВО „САМРАК НА БОГОВИТЕ“ СО БРАНКА КАТИЌ НА БДП ГО НАПОЛНИ ДРАМСКИ ТЕАТАР

СРПСКАТА ПРЕТСТАВА „САМРАК НА БОГОВИТЕ“ ИГРА ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ СО БРАНКА КАТИЌ ВО ГЛАВНАТА УЛОГА