Бред Фалчук

Таг
3Вести

ГВИНЕТ ПАЛТРОУ ГО ПОВЕЛА НА МЕДЕН МЕСЕЦ И БИВШИОТ СОПРУГ

ГВИНЕТ ПАЛТРОУ СЕ ОМАЖИ ПО ВТОРПАТ, НО ПРВПАТ НАПРАВИ ВЕНЧАВКА

ГВИНЕТ ПАЛТРОУ ЈА ПРОСЛАВИ СВРШУВАЧКАТА СО ХОЛИВУДСКАТА А-ЛИСТА