Брендан Фрејзер

Таг
3Вести

КЕ ХУЈ КВАН И БРЕНДАН ФРЕЈЗЕР – АКТЕРИ ЗАБОРАВЕНИ ОД ХОЛИВУД СЕ ВРАТИЈА СО ОСКАР

БРЕНДАН ФРЕЈЗЕР СЕ РАСПЛАКА ОТКАКО ДОБИ ШЕСТМИНУТНИ ОВАЦИИ ВО ВЕНЕЦИЈА

БРЕНДАН ФРЕЈЗЕР НАЈАВУВА ГОЛЕМ ХОЛИВУДСКИ КАМБЕК СО УЛОГАТА НА МАЖ ОД 270 КИЛОГРАМИ