„Бриџертон“

Таг
3Вести

„НЕТФЛИКС“ НАЈАВИ УШТЕ ДВЕ СЕЗОНИ ОД ХИТ СЕРИЈАТА „БРИЏЕРТОН“

ХИТ СЕРИЈАТА „БРИЏЕРТОН“ ПРОДОЛЖУВА БЕЗ ГЛАВНАТА ЅВЕЗДА РЕГЕ-ЖАН ПЕЈЏ

„БРИЏЕРТОН“ СТАНА НАЈПОПУЛАРНАТА СЕРИЈА ВО ИСТОРИЈАТА НА „НЕТФЛИКС“