Бристол

Таг
3Вести

БАНКСИ ГО ПОТВРДИ НОВИОТ ГРАФИТ „АПЧИХА!“ ВО БРИСТОЛ

БАНКСИ СЕ ОГЛАСИ СО НОВО ДЕЛО ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ