британска кралица

Таг
2Вести

МЕЛАНИЈА ТРАМП КАКО ОДРИ ХЕПБЕРН НА ПРИЕМОТ КАЈ БРИТАНСКАТА КРАЛИЦА

РОДЕНДЕНОТ НА БРИТАНСКАТА КРАЛИЦА ПРОСЛАВЕН СО ПОП-РОК ЗАБАВА ВО СКОПЈЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)