Брус Ли

Таг
4Вести

50 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА БРУС ЛИ – МАЈСТОР НА БОРЕЧКИ ВЕШТИНИ И ЗАНЕМАРЕН ФИЛОЗОФ

ТАРАНТИНО И КИНА СЕ СКАРАА ЗА ПРИКАЖУВАЊЕТО НА БРУС ЛИ ВО НЕГОВИОТ НОВ ФИЛМ

И БРУС ЛИ ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО

КАКО МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ БРУС ЛИ? – ФАНОВИТЕ ШОКИРАНИ ОД НАЈАВЕНИОТ РИМЕЈК НА „ВО ЗМЕЈСКОТО ГНЕЗДО“