буџет

Таг
5Вести

БЕРЛИН ГО ЗГОЛЕМИ БУЏЕТОТ ЗА КУЛТУРА НА РЕЧИСИ МИЛИЈАРДА ЕВРА, ЌЕ СЕ ОТВОРАТ И 500 НОВИ КУЛТУРНИ ПРОСТОРИ

ИСЛАНД Е ПРВА ДРЖАВА ВО ЕВРОПА ЧИИ БУЏЕТСКИ ПРИОРИТЕТИ ЌЕ БИДАТ ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СЕМЕЈСТВОТО

ТЕВДОВСКИ ОРГАНИЗИРА НАТПРЕВАР ЗА ВЕБ АПЛИКАЦИЈА, ВИДЕО И ИГРА ЗА БУЏЕТОТ

ВЛЕГОВ ВО ПОЛИТИКА ЗА ДА ГИ ЗАПРАМ ЛОКАЛНИТЕ ШЕРИФИ, ВЕЛИ НАТАША ПЕТРОВСКА, ПРВАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА НА БИТОЛА

ПОСКАПУВАЊЕ НА ДИЗЕЛОТ И ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ НОСИ БУЏЕТОТ ЗА 2018 ГОДИНА