Будимпешта

Таг
3Вести

ФОТОИЗЛОЖБАТА „БУДИМПЕШТАНСКИ ПРИКАЗНИ“ УТРЕ ВО ТЕТОВО

ГРУЕВСКИ СЕ ОГЛАСИ НА ФЕЈСБУК, УНГАРИЈА ПОТВРДИ ДЕКА ПРЕБЕГНАЛ ВО БУДИМПЕШТА И БАРА АЗИЛ