бугати ла воатур ноар

Таг
2Вести

НАЈСКАПИОТ АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ ЌЕ БИДЕ ГОТОВ ДУРИ ЗА 2,5 ГОДИНИ

„БУГАТИ“ ГО ПРЕТСТАВИ НАЈСКАПИОТ АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ И ГО ПРОДАДЕ ЗА 16,5 МИЛИОНИ ЕВРА