„Буре барут’

Таг
2Вести

ОХРИД НЀ ВООДУШЕВИ СО ИСТОРИЈАТА И БОГАТСТВОТO, ВЕЛАТ АКТЕРИТЕ ОД ТУРСКАТА ПРЕТСТАВА „БУРЕ БАРУТ“

БОСАНСКАТА „БУРЕ БАРУТ“ ВО РЕЖИЈА НА НИНА НИКОЛИЌ ВЕЧЕРВА НА МОТ