бургер

Таг
5Вести

НАСЛЕДНИКОТ НА „МЕКДОНАЛДС“ ВО РУСИЈА ИМАШЕ ДОБАР ПОЧЕТОК, НО ПРИЗНАВА ДЕКА НЕ Е ИСТО БЕЗ „БИГ МЕК“

„МЕКДОНАЛДС“ ОД СЛЕДНАТА ГОДИНА ЌЕ НУДИ И РАСТИТЕЛНИ БУРГЕРИ

ИСЛАНЃАНЕЦ 10 ГОДИНИ ЧУВА ЧИЗБУРГЕР ОД „МЕКДОНАЛДС“ И ГО ПРЕНЕСУВА НА ИНТЕРНЕТ

ПРВИОТ РЕАЛИСТИЧЕН ВЕГАНСКИ ХОТ ДОГ НА СВЕТОТ ОДИ ВО ПРОДАЖБА

БУРГЕР ОД 3 КИЛОГРАМИ И 900 ДОЛАРИ ВО ЧЕСТ НА НОВИОТ ЈАПОНСКИ ЦАР