ЈАС СУМ БАСКИЕЦ СО ГОЛЕМО ГЕРМАНСКО ВЛИЈАНИЕ, ВЕЛИ ЧАБИ АЛОНСО, ТВОРЕЦОТ НА ШАМПИОНСКИОТ ТИМ НА БАЕР