11 МАКЕДОНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ИЗЛОЖУВААТ НА ПОП-АП БАЗАРОТ ВО КАФУЛЕТО „ШОРТ БАС“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)