СВЕТСКИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ ГИ ИЗГАСНАА СВЕТЛАТА ЗА ДА СЕ ПОВИКА НА АКЦИЈА ПРОТИВ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ