ГЕРМАНЕЦ ГИ ПУШТИЛ ЧЕШМИТЕ ДА ТЕЧАТ ЦЕЛА ГОДИНА, НА КРАЈ МУ ВИКНАЛЕ ПОЛИЦИЈА