четбот

Таг
2Вести

ЗАКЕРБЕРГ ПРЕТСТАВИ НОВИ ЧЕТБОТИ СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА КОИ ЌЕ ИМААТ ЛИЧНОСТ

„ГУГЛ“ ГО ЗАСИЛИ СВОЈОТ ИНТЕРНЕТ ПРЕБАРУВАЧ СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА