„ОПЕНАИ“ ПРЕТСТАВИ НОВ МОДЕЛ СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА, ПОБРЗ Е ОД ЧЕТГПТ И БЕСПЛАТЕН ЗА СИТЕ