НОВИОТ РЕВОЛУЦИОНЕРЕН ХОЛАНДСКИ ЧИП ЌЕ ГИ НАПРАВИ ПАМЕТНИТЕ ТЕЛЕФОНИ УШТЕ ПОПАМЕТНИ