членство

Таг
3Вести

БРИСЕЛ Ѝ ОДОБРИ НА МАКЕДОНИЈА ДА ГИ ПОЧНЕ ПРИСТАПНИТЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕВРОПСКА УНИЈА

МАКЕДОНИЈА ПОКАНЕТА ВО НАТО, ПОД УСЛОВ ДА БИДЕ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ПРЕСУДИ ЗА КОРУПЦИЈА, СУДСКИ РЕФОРМИ…, МАКЕДОНИЈА ГИ ДОЗНА УСЛОВИТЕ ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕУ