ЅВЕЗДАТА НА „ПРИТАЕН ТИГАР, СКРИЕН ЗМЕЈ“ ЌЕ ГО ДОНИРА ЦЕЛОТО БОГАТСТВО ОД 710 МИЛИОНИ ДОЛАРИ