Да збориме за секс

Таг
2Вести

САКАВ МОДЕРНО И СИ ИГРАВ СО КИРИЛИЦАТА, ВЕЛИ ДИЗАЈНЕРОТ ЗОРАН КАРДУЛА, АВТОР НА ДИЗАЈНОТ ЗА МАИЦИТЕ НА СМАРТ СДК.МК