Дајана Рос

Таг
2Вести

ДАЈАНА РОС ГО СНИМИ ПРВИОТ АЛБУМ ПО 15 ГОДИНИ ПАУЗА

НАЈГОЛЕМ СОН, НО И СТРАВ БИ МИ БИЛО ДА ЈА ИГРАМ МАЈКА МИ, ВЕЛИ ЌЕРКАТА НА ДАЈАНА РОС