Дајмлер

Таг
3Вести

„СМАРТ“ Е ПРВИОТ АВТОБРЕНД КОЈ ЦЕЛОСНО ПРЕМИНУВА НА ЕЛЕКТРИЧЕН ПОГОН

„ДАЈМЛЕР“ ВЛОЖУВА 20 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО БАТЕРИИ ЗА СИТЕ „МЕРЦЕДЕСИ“ ДА БИДАТ ЕЛЕКТРИЧНИ ДО 2022

„СМАРТ“ ГО СЛАВИ 20. РОДЕНДЕН СО НОВ КОНЦЕПТЕН ЕЛЕКТРИЧЕН ДВОСЕД