Дакота Џонсон

Таг
2Вести

ОДЕВ НА ПСИХИЈАТАР ПОСЛЕ СНИМАЊЕТО НА ХОРОРОТ „СУСПИРИЈА“, ВЕЛИ ДАКОТА ЏОНСОН

„ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ОСЛОБОДЕНИ“ И „12 ХРАБРИ“ ОД ДЕНЕСКА ВО КИНАТА