дама

Таг
2Вести

СУПЕР ШТО ЌЕ ДОБИЈАМ НОВ НАКИТ – ЕМА ТОМПСОН ЈА ДОБИ ТИТУЛАТА ДАМА ОД БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА

ЕМА ТОМПСОН ДОБИ ТИТУЛА ДАМА ОД БРИТАНСКАТА КРАЛИЦА