ИЗВАДИВМЕ ЗВУК ШТО МОЖЕ ДА ИМ ПАРИРА НА ГОЛЕМИТЕ БЛЕК МЕТАЛ БЕНДОВИ – „АМБРОЗ“ ПРОМОВИРА НОВ АЛБУМ ПО ОСУМ ГОДИНИ ПАУЗА