„Дамски гамбит“

Таг
5Вести

„КРУНА“ И „ТЕД ЛАСО“ ИМАА ТРИУМФАЛНА ВЕЧЕР НА 73. ЕМИ НАГРАДИ

ЏЕЈКОБ ФОРЧН-ЛОЈД ОД „ДАМСКИ ГАМБИТ“ ЌЕ ГО ГЛУМИ МЕНАЏЕРОТ НА „БИТЛС“ ВО НОВ БИОГРАФСКИ ФИЛМ

НАЈПОЗНАТИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ШАХОВСКИ ТАБЛИ НЕ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ СО НАРАЧКИТЕ ПО СЕРИЈАТА „ДАМСКИ ГАМБИТ“

СО 62 МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ, „ДАМСКИ ГАМБИТ“ Е НАЈГЛЕДАНАТА МИНИСЕРИЈА НА „НЕТФЛИКС“

ХИТ СЕРИЈАТА „ДАМСКИ ГАМБИТ“ Е ЕДНА ОД ПРИЧИНИТЕ ЗА НОВИОТ БУМ НА ШАХОТ, ГАРИ КАСПАРОВ СЕ ПОГРИЖИЛ ДА БИДЕ АВТЕНТИЧНА