Даниел Рајскин

Таг
2Вести

ЦРНОГОРСКИОТ ВИОЛИНИСТ РОМАН СИМОВИЌ ГОСТУВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА, ЌЕ ДИРИГИРА ДАНИЕЛ РАЈСКИН ОД РУСИЈА

ФИЛХАРМОНИЈАТА СО КОНЦЕРТ „СЕВЕР И ЈУГ“ И РУСКИОТ ПИЈАНИСТ СУДБИН