Дарио

Таг
2Вести

ВО ОВА СТУДЕНО ВРЕМЕ НАПИШАВ ПЕСНА ЗА ВИСТИНСКА СТАРА ЉУБОВНА ПРИКАЗНА, ВЕЛИ ДАРИО ПАНКОВСКИ

ДАРИО ЌЕ ОДБЕЛЕЖИ 40 ГОДИНИ КАРИЕРА СО КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА