„ПСИХОМОДО ПОП“ ЌЕ ПРОСЛАВИ 40 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО ДОКУМЕНТАРЕЦ, МОНОГРАФИЈА И СЕРИЈА АЛБУМИ