Деан Дамјановски

Таг
3Вести

ВЕЛЕШКАТА ПРЕТСТАВА „ХЕРОИ 4:33“ ПРЕМИЕРНО НА МОТ, СЕКОЈ ГОСТИН ЌЕ ГЛЕДА САМ ПО 4:33 МИНУТИ ВО ЕДНА СОБА

„ТОМ СОЕР“ ПРЕМИЕРНО ВО ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

„ТОАЛЕТ ЗА ДАМИ“ СО ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР