Дебар маало

Таг
4Вести

ВО ДЕБАР МААЛО СЕ ЧЕСТВУВАШЕ ГОРАН СТЕФАНОВСКИ НА ДЕНОТ ШТО ЌЕ БЕШЕ НЕГОВ 71. РОДЕНДЕН

ФОТОГАЛЕРИЈА – ПОКРАЈ ЧИНАРОТ ВО ДЕБАР МААЛО ЌЕ НЀ ЧЕКА ГОРАН ЗА МУАБЕТ